MDD + výročie DHZ + zahájenie leta 2018

  Sobota 02.06.2018 sa niesla v znamení troch osláv.

Zavčas rána v sobotu vykuklo slniečko, aby sa deti mohli tešiť zo svojho sviatočného popoludnia „Dňa detí“. Ale predtým než sa zišli deti na svoju párty, oslavovali naši hasiči 140. výročie vzniku DHZ Studienka. Na námestí zazneli príhovory starostu obce Ing. Borisa Soukupa, predsedu DHZ Luboša Písečného a ocenenie predával Boris Majzún. Svätá omša sa uskutočnila v kostole o 11.OO h. a po nej mali hasiči slávnostný obed a posedenie.

Medzitým sa na námestí začali prípravy na ďalšie akcie - MDD a otváranie leta. O 15.00 h sa deti rozbehli námestím, kde na nich čakali Máša a medveď, Shrek a Fiona, Pat a Mat, Mimoni, Zajačica Juddy Hopkavá a Lišiak Nick, pretekárske autá z rozprávky Cars.  Pripravených bolo množstvo hier. Po získaní 6 písmen mali uhádnuť slovo z našej hádanky. A to slovo bolo.....? No predsa ODMENA. Zatočením na kolese šťastia si deti osladili troška život a ďalšou odmenou bola hračka JOJO. Okrem rozprávkových stanovíšť si mohli deti zahrať piškvorky, streľbu pukom či starobylé hry. Vyšantiť sa mohli na nafukovacom hrade, alebo s našimi hasičmi, ktorí s deťmi striekali vodu z prúdnic.

Nakoniec si deti zatancovali zo všetkými maskami a urobili si spoločnú fotku.

Dúfam, že si to deti užili a prajeme im hlavne veľa zdravia.

 

Ešte ani slnko riadne nestratilo na sile a už začala vyhrávať muzika. Zahájili sme otvorenie leta rezkými tónmi na ľudovú nôtu. Zábava vrcholila až v neskorých nočných hodinách.

O občerstvenie sa nám postarali naši poľovníci svojimi  dobrotami a držkovú polievku pripravil p. T. Jurkáček. Za chutné občerstvenie vám ďakujeme.

Obecný úrad a p. V. Ofčarovičová vyslovujú veľké ďakujem, všetkým ktorí pomohli. Bez vás by to nebolo.

 

V.O.

FOTOGALÉRIA:

MDD

 

Odber noviniek

Prihláste sa k odberu a buďte informovaní o aktuálnych novinkách :