MDD 2015

Obecný úrad v Studienke v spolupráci so  ZŠ a spoločenskými organizáciami pripravil na   sobotu 30. 5. 2015 celoobecné oslavy pri príležitosti štyroch sviatkov, ktoré spolu úzko súvisia.  Je to Deň matiek, Deň otcov, Deň rodiny a MDD. Tieto oslavy sa niesli pod heslom “ Deti chcú náš čas a pozornosť !“

Ráno sa obyvatelia Studienky zobudili do krásneho slnečného počasia. Po zlom a upršanom počasí vykuklo slniečko, lebo aj to sa chcelo pozrieť na usmiate a šťastné tváre našich detí. Ihrisko sa zaplnilo množstvom  detí a rodičov/ starých rodičov ale aj návštevníkov, ktorí si prišli užiť tento deň. Pre deti mala každá organizácia pripravené rôzne súťaže a samozrejme aj sladké odmeny,  pre víťazov nechýbali ceny. V jednom kúte ihriska prebiehal rodinný päťboj v druhom sa strieľalo zo vzduchovky, v ďalšom kúte si merali sily naši najmenší, v strede ihriska sa kopali penalty ... , bolo z čoho vyberať. O dobrú náladu sa postarali aj dievčatá zo zumbou na trampolínach, veľký úspech  mal nafukovací hrad, kde sa deti vyšantili do sýtosti. Nechýbal ani bufet z cigánskou pečienkou, či hot dogom, malinovkou, cukrovou vatou a zmrzlinou,  pre starších sa čapovalo od smädu pivko. Naši otcovia sa pustili do boja o pohár starostu obce vo varení gulášu. Vôňa cibule,  mäsa a majoránu  prilákala množstvo zvedavcov, ktorí po dovarení mohli ochutnať kulinárske umenie súťažiacich.

Prišli aj kynológovia zo Senice a predviedli výcvik svojich  psov, no najväčšou „ bombou“  bol zoskok parašutistov na ihrisko, z letiska Kuchyne. Dúfame, že ste prežili pekné chvíľky a že dopoludnie strávené  na ihrisku bolo pre vás všetkých príjemné. Ak sa vám podujatie páčilo radi sa s vami uvidíme aj o rok.

 

A čo dodať na záver?

Chceme poďakovať všetkým organizáciam a ľudom dobrej vôle, ktorí prispeli k zorganizovaniu, verím, že vydarenej akcii.

Srdečne blahoželáme víťazom a ostatným súťažiacim ďakujeme za účasť a skvelú náladu, ktorá vládla celým podujatím.

V.O.

 

Fotogtrafie z MDD 2015:

MDD 2015

 

 

Odber noviniek

Prihláste sa k odberu a buďte informovaní o aktuálnych novinkách :